Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CE Sabadell (30721) - Mariscos Recio F.C (440205) » 721188664: T74/J12/VI

Liga 721188664 Información oficial sobre el partido 721188664 en Hattrick

06.01.2024 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 12 / VI.126 (14444)

CE Sabadell Alineación oficial del equipo 'CE Sabadell' en el partido 0 - 1 Mariscos Recio F.C Alineación oficial del equipo 'Mariscos Recio F.C' en el partido
0 - 1 Behja Charkawi (11')
CE Sabadell Alineación oficial del equipo 'CE Sabadell' en el partido 0 - 1 Mariscos Recio F.C Alineación oficial del equipo 'Mariscos Recio F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CE Sabadell Alineación oficial del equipo 'CE Sabadell' en el partido 2 - 1 Mariscos Recio F.C Alineación oficial del equipo 'Mariscos Recio F.C' en el partido
Tiene mala suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,2 % 2,4 % 16,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CE Sabadell

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Després de 19 minuts, Carlos Moura Marques va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Carlos Moura Marques de Sabadell va intentar batre la porteria rival al minut 39 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Tuval Smoler va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 44, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48 el Sabadell va posar setge sobre la defensa central visitant però en Humberto Cru no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50, Carlos Moura Marques va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Christian Meyer-Andresen va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Sabadell Tuval Smoler quasi va assolir l'empat al minut 90 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 211 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Sabadell enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Óscar Aguiar de Sabadell va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tuval Smoler de Sabadell va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Mariscos Recio F.C

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 11, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Behja Charkawi es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sabadell. La jugada d'estratègia del Mariscos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Behja Charkawi va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Behja Charkawi quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Abel Viscasillas, però la pilota va topar amb el travesser.