Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Esportiu Miravet (310240) - QUETEÑETE F.C (798006) » 721188560: T74/J14/VI

Liga 721188560 Información oficial sobre el partido 721188560 en Hattrick

20.01.2024 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 14 / VI.124 (14442)

Esportiu Miravet Alineación oficial del equipo 'Esportiu Miravet' en el partido 1 - 4 QUETEÑETE F.C Alineación oficial del equipo 'QUETEÑETE F.C' en el partido
Marcos Soroa (30') 1 - 0
1 - 1 Marian Moescu (37')
1 - 2 Andi Rohner (38')
1 - 3 Franz Alexandersson (42')
1 - 4 Franz Alexandersson (58')
Esportiu Miravet Alineación oficial del equipo 'Esportiu Miravet' en el partido 1 - 4 QUETEÑETE F.C Alineación oficial del equipo 'QUETEÑETE F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Esportiu Miravet Alineación oficial del equipo 'Esportiu Miravet' en el partido 0 - 3 QUETEÑETE F.C Alineación oficial del equipo 'QUETEÑETE F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Esportiu Miravet

Goles Goles

  • 105 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 30, Abdelmouhy Balafrej va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Marcos Soroa que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 0. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 40 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jordi Folqué de Esportiu va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Mario Martel es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): El Esportiu va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 85, però en Jordi Folqué va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pauli Puhakka de Esportiu amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Martín Villars de Esportiu va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

QUETEÑETE F.C

Goles Goles

  • 161 Minuto 37 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 37 minuts Marian Moescu va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 138 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): En Ville Paitula va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Andi Rohner la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 2 al marcador.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Franz Alexandersson va augmentar l'avantatge de Quetedoy a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 58 (Gol por la derecha): Franz Alexandersson va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Quetedoy va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Paúl Lappenti va desviar el xut final de Oskar Kraill després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29 de partit, Andi Rohner quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 263 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Marian Moescu sol davant la porteria al minut 35, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Andi Rohner després de 41 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Paúl Lappenti va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jean-François Bourcier. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Franz Alexandersson, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Franz Alexandersson va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, el Quetedoy va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Aurélien Vaz s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Franz Alexandersson de Quetedoy la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Franz Alexandersson de Quetedoy va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".