Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Huevones Club (1599432) - Crivillen FC (777449) » 721188559: T74/J14/VI

Liga 721188559 Información oficial sobre el partido 721188559 en Hattrick

20.01.2024 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 14 / VI.124 (14442)

Huevones Club Alineación oficial del equipo 'Huevones Club' en el partido 1 - 0 Crivillen FC Alineación oficial del equipo 'Crivillen FC' en el partido
Kusnul Bauw (47') 1 - 0
Huevones Club Alineación oficial del equipo 'Huevones Club' en el partido 1 - 0 Crivillen FC Alineación oficial del equipo 'Crivillen FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Huevones Club Alineación oficial del equipo 'Huevones Club' en el partido 2 - 0 Crivillen FC Alineación oficial del equipo 'Crivillen FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Huevones Club

Goles Goles

  • 124 Minuto 47 (Gol de penalti): Corria el minut 47, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Huevones s'avançava en el marcador després que en Kusnul Bauw xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): En Amato Munizaga va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Kenneth Broompark va estar a punt d'acabar en gol al minut 16, però el porter visitant Jaime Cueto va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kusnul Bauw de Huevones amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Crivillen FC

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 7, un contraatac del Crivillen no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Txomin Anido perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): En Pere Jordi Sanfélix va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 261 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Crivillen va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Raúl Revilla es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): Crivillen van sortir al contraatac amb encert al minut 64, però Ville Tähkäpää no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Crivillen va anar a parar a la dreta de l'atac on en Txomin Anido, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): El Crivillen va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 75, però en Txomin Anido va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.