Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Promesas (991669) - Calera FC (1599694) » 721188204: T74/J9/VI

Liga 721188204 Información oficial sobre el partido 721188204 en Hattrick

16.12.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 9 / VI.118 (14436)

CF Promesas Alineación oficial del equipo 'CF Promesas' en el partido 2 - 2 Tecme Atlético Alineación oficial del equipo 'Tecme Atlético ' en el partido
0 - 1 Hamza Delić (14')
0 - 2 Daniil Bagmet (25')
Nikolay Mozhegov (64') 1 - 2
Joran Dedeurwaerder (65') 2 - 2
CF Promesas Alineación oficial del equipo 'CF Promesas' en el partido 2 - 2 Tecme Atlético Alineación oficial del equipo 'Tecme Atlético ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CF Promesas Alineación oficial del equipo 'CF Promesas' en el partido 3 - 0 Tecme Atlético Alineación oficial del equipo 'Tecme Atlético ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Promesas

Goles Goles

  • 103 Minuto 64 (Gol por la derecha): Promesas no perdien la fe, i al minut 64 del partit, Nikolay Mozhegov va marcar el 1 - 2 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 112 Minuto 65 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Joran Dedeurwaerder va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 65.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Atlético. La jugada d'estratègia del Promesas per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Yanko Lyutov va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 203 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Yanko Lyutov de Promesas va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 203 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Promesas va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Vahid Yiğit va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Brian Mpanga va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Promesas va estar a punt de posar-se per davant al minut 72 però Daniele Veronesi va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Promesas a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Vahid Yiğit va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 77 per blocar una centrada d'en Jean-Luc Fosco va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Promesas.

Tecme Atlético

Goles Goles

  • 116 Minuto 14 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Thore Fjällner va acabar en una passada genial cap al jugador de Atlético Hamza Delić, que va marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Daniil Bagmet de Atlético l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 25 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 3 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Herald Pennmoor va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Thore Fjällner després de 37 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Mauricio Vidales va poder desviar-lo a córner.
  • 237 Minuto 56 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Thore Fjällner va fer una magnífica centrada, però la rematada de Éric Duval va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.