Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Barrena (439313) - Pizarro Futbol Class (993374) » 721186285: T74/J5/VI

Liga 721186285 Información oficial sobre el partido 721186285 en Hattrick

18.11.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 5 / VI.84 (14402)

F.C. Barrena Alineación oficial del equipo 'F.C. Barrena' en el partido 2 - 1 Pizarro Futbol Class Alineación oficial del equipo 'Pizarro Futbol Class' en el partido
0 - 1 Alexander Hertwig (34')
Manuel Ricardo Cerejinha (62') 1 - 1
Stefanos Gouvatsos (83') 2 - 1
F.C. Barrena Alineación oficial del equipo 'F.C. Barrena' en el partido 2 - 1 Pizarro Futbol Class Alineación oficial del equipo 'Pizarro Futbol Class' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Barrena Alineación oficial del equipo 'F.C. Barrena' en el partido 2 - 0 Pizarro Futbol Class Alineación oficial del equipo 'Pizarro Futbol Class' en el partido
Tiene un resultado normal 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Barrena

Goles Goles

  • 114 Minuto 62 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 62. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Manuel Ricardo Cerejinha va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 121 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Stefanos Gouvatsos ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Barrena es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Luca Planthaber del Barrena ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Barrena va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 33 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Grigore Bărăian ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Leon Liberski va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Barrena Stefanos Gouvatsos quasi va assolir l'empat al minut 44 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): 秀文 (Hidefumi) 木村 (Kimura) va estar a punt d'empatar per a Barrena quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Amador Forcada va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 80 per blocar una centrada d'en 秀文 (Hidefumi) 木村 (Kimura) va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Barrena.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Leon Liberski de Barrena va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Stefanos Gouvatsos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Denis Mudrov de Barrena va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Pizarro Futbol Class

Goles Goles

  • 140 Minuto 34 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Pizarro el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Alexander Hertwig va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pizarro va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Mike Pietschmann va sortir per sobre el travesser.
  • 218 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner peinado): Gianpaolo Beltrami quasi marca en una jugada assajada de córner que Mike Pietschmann havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Pizarro sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Lluís Cartanyà, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 44 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.