Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

michiqui (993378) - Apestosos FC (1430767) » 721184183: T74/J11/VI

Liga 721184183 Información oficial sobre el partido 721184183 en Hattrick

30.12.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 11 / VI.46 (14364)

michiqui Alineación oficial del equipo 'michiqui' en el partido 1 - 0 Apestosos FC Alineación oficial del equipo 'Apestosos FC' en el partido
Josep Antoni Llordella (25') 1 - 0
michiqui Alineación oficial del equipo 'michiqui' en el partido 1 - 0 Apestosos FC Alineación oficial del equipo 'Apestosos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
michiqui Alineación oficial del equipo 'michiqui' en el partido 2 - 0 Apestosos FC Alineación oficial del equipo 'Apestosos FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

michiqui

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Josep Antoni Llordella va donar a michiqui un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Xacinto Rebón estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Manuel Pablo Rodríguez Cano, als 34 minuts, va fallar per ben poc.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Pere Berber al minut 35 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pablo Narváez Barba va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Abdelwaris Jelouli va estar a punt de sentenciar el partit al minut 42, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53, Josep Antoni Llordella gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pere Berber va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Josep Antoni Llordella, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Apestosos FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Ermegildo Malvárez va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Apestosos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 237 Minuto 75 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Feliciano de Carvalho va fer una magnífica centrada, però la rematada de Manuel Gondar va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): El Apestosos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 77, però en Manuel Gondar va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 237 Minuto 87 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Jesús Antonio Zugarrondo no va ser aprofitada per en Armindo Veiga que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): En Jaime Labanda va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.