Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cirense (772799) - Esede Compostela (315612) » 721181114: T74/J14/V

Liga 721181114 Información oficial sobre el partido 721181114 en Hattrick

20.01.2024 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 14 / V.247 (5762)

cirense Alineación oficial del equipo 'cirense' en el partido 2 - 3 Esede Compostela Alineación oficial del equipo 'Esede Compostela' en el partido
Kevin Ruiz Vadillo (41') 1 - 0
1 - 1 Maxime Seiler (43')
1 - 2 Víctor Hugo Inti (44')
1 - 3 Kristof Moestermans (44')
Michi Eckenroth (91') 2 - 3
cirense Alineación oficial del equipo 'cirense' en el partido 2 - 3 Esede Compostela Alineación oficial del equipo 'Esede Compostela' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
cirense Alineación oficial del equipo 'cirense' en el partido 3 - 1 Esede Compostela Alineación oficial del equipo 'Esede Compostela' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cirense

Goles Goles

  • 107 Minuto 41 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): cirense, gràcies a les conegudes canonades d'en Kevin Ruiz Vadillo, va situar el 1 - 0 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!
  • 102 Minuto 91 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 91 de partit i el marcador es posà 2 - 3 quan en Michi Eckenroth, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el cirense a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Isaac Maltortel va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 213 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El cirense va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Isaac Maltortel la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 201 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63, Jorgji Gashi va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 203 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Tiago Domingos Fernandes i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a cirense, però el xut de Irail Zurbanobeaskoetxea va sortir bastant desviat.
  • 218 Minuto 90 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Tomasz Spychaj va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Jerzy Binieda rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Esede Compostela

Goles Goles

  • 163 Minuto 43 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 43 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Maxime Seiler.
  • 173 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Víctor Hugo Inti que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): El jugador Kristof Moestermans de Compostela es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 3 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Compostela, l'equip va recuperar la pilota al minut 50 i va contraatacar. En Kristof Moestermans va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): En Kristof Moestermans va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Baldomero Galeano de Compostela es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.