Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Palencia United (310505) - Hercules de Linares (1436596) » 721178492: T74/J3/V

Liga 721178492 Información oficial sobre el partido 721178492 en Hattrick

04.11.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 3 / V.201 (5714)

Palencia United Alineación oficial del equipo 'Palencia United' en el partido 3 - 3 Hercules de Linares Alineación oficial del equipo 'Hercules de Linares' en el partido
0 - 1 Sergio Jiménez Varas (2')
Moreno Brader (74') 1 - 1
Christian Weber (78') 2 - 1
2 - 2 Benito Astola Madariaga (79')
2 - 3 Valentino Nicolini (84')
Thanor Vojvoda (85') 3 - 3
Palencia United Alineación oficial del equipo 'Palencia United' en el partido 3 - 3 Hercules de Linares Alineación oficial del equipo 'Hercules de Linares' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Palencia United Alineación oficial del equipo 'Palencia United' en el partido 3 - 1 Hercules de Linares Alineación oficial del equipo 'Hercules de Linares' en el partido
Tiene un resultado normal 2.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,4 % 2,4 % 16,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Palencia United

Goles Goles

  • 115 Minuto 74 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Moreno Brader de Palencia va fer un bon esprint per escapar-se de Sergio Jiménez Varas i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 1. Tot un espectacle!
  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 78, el Palencia va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Christian Weber, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 1.
  • 112 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Palencia s'esgargamellaven dempeus per esperonar Thanor Vojvoda que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 85 i suposava l'empat a 3 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 214 Minuto 16 (Ocasión de penalti): Que nerviós que estava en Wessel Heeman quan va haver de tirar el penal que podia significar l'empat per a Palencia! El seu xut va sortir per sobre el travesser.
  • 213 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): El Palencia va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Thanor Vojvoda la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Christian Weber va estar a punt d'empatar per a Palencia quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Angel Martín D'Urso va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Palencia va estar a punt de posar-se per davant al minut 75 però Thanor Vojvoda va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Darren Clarke del Palencia ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Moreno Brader va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Palencia se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Christian Weber es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Hercules de Linares

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 2, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Sergio Jiménez Varas es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 161 Minuto 79 (Gol por el centro): LINARES van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 79, quan Benito Astola Madariaga va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 172 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Valentino Nicolini quedar desmarcat i marcar per a LINARES al minut 84. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de LINARES la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jukka Lambert de LINARES es va guanyar la targeta groga merescudament.