Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

XO_OISHI_II (796978) - Estela Reynolds Fan Club (1456021) » 721177423: T74/J2/V

Liga 721177423 Información oficial sobre el partido 721177423 en Hattrick

28.10.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 2 / V.182 (5695)

XO_OISHI_II Alineación oficial del equipo 'XO_OISHI_II' en el partido 1 - 0 Estela Reynolds Fan Club Alineación oficial del equipo 'Estela Reynolds Fan Club' en el partido
Rubén Galán (6') 1 - 0
XO_OISHI_II Alineación oficial del equipo 'XO_OISHI_II' en el partido 1 - 0 Estela Reynolds Fan Club Alineación oficial del equipo 'Estela Reynolds Fan Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
XO_OISHI_II Alineación oficial del equipo 'XO_OISHI_II' en el partido 2 - 0 Estela Reynolds Fan Club Alineación oficial del equipo 'Estela Reynolds Fan Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

XO_OISHI_II

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): XO_OISHI_II, atacant per l'esquerra al minut 6, va aprofitar el magnífic llançament de Rubén Galán per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): En Pasqual Gili, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 287 Minuto 19 (Ocasión tiro lejano): El XO_OISHI_II se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 19, en Jorge Marchena va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de XO_OISHI_II a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Vidal Fentans va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de XO_OISHI_II va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mihai-Răzvan Gheorghiu, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Carlos Bousoño de XO_OISHI_II va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Estela Reynolds Fan Club

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de pechotes, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Xevi Alemany va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): pechotes van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 36, però Baldomero Loroño va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 261 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Federico Segovia al minut 63 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Federico Segovia per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 83, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Emilio Castelltort de pechotes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.