Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

belmezano 2 (1435316) - FC Chamo (436812) » 721169762: T74/J4/V

Liga 721169762 Información oficial sobre el partido 721169762 en Hattrick

11.11.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 4 / V.45 (5558)

belmezano Alineación oficial del equipo 'belmezano' en el partido 2 - 0 Real Yagernaut S.D. Alineación oficial del equipo 'Real Yagernaut S.D.' en el partido
Nguyễn Quảng Từ (51') 1 - 0
Ştefan-Andrei Florescu (76') 2 - 0
belmezano Alineación oficial del equipo 'belmezano' en el partido 2 - 0 Real Yagernaut S.D. Alineación oficial del equipo 'Real Yagernaut S.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
belmezano Alineación oficial del equipo 'belmezano' en el partido 3 - 1 Real Yagernaut S.D. Alineación oficial del equipo 'Real Yagernaut S.D.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,8 % 0,6 % 9,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

belmezano

Goles Goles

  • 122 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Al minut 51 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a belmezano va ser Nguyễn Quảng Từ.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Amb 76 minuts jugats, en Ştefan-Andrei Florescu va augmentar l'avantatge de belmezano a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 34 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el belmezano sortien al contraatac. La falta llançada per Willie Tarlow va sortir força alta sense massa perill.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Ştefan-Andrei Florescu va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de belmezano se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ştefan-Andrei Florescu va estar a punt d'acabar en gol al minut 41, però el porter visitant Enrico Boiano va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de belmezano va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ştefan-Andrei Florescu, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de belmezano van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Sven-Carsten Licht va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Real Yagernaut S.D.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner peinado): Yusuf Baştuğ quasi marca en una jugada assajada de córner que Giulio Manieri havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jermaine Goave de Yagernaut va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Giulio Manieri es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.