Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

South Tigers (49238) - La Meca (1600223) » 721167811: T74/J7/V

Liga 721167811 Información oficial sobre el partido 721167811 en Hattrick

02.12.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 7 / V.10 (5523)

South Tigers Alineación oficial del equipo 'South Tigers' en el partido 0 - 3 La Meca Alineación oficial del equipo 'La Meca' en el partido
0 - 1 Abner Notario (74')
0 - 2 Pablo De la Zarza (79')
0 - 3 Rafael García (86')
South Tigers Alineación oficial del equipo 'South Tigers' en el partido 0 - 3 La Meca Alineación oficial del equipo 'La Meca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
South Tigers Alineación oficial del equipo 'South Tigers' en el partido 2 - 1 La Meca Alineación oficial del equipo 'La Meca' en el partido
Tiene mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,2 % 21,5 % 26,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

South Tigers

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tigers va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Idipodas Kouroupetzoglou va sortir per sobre el travesser.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39, Marwan Moaid Al-Nahdy arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Tigers va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 57 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Rémy Vocanson ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Tigers va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Gaetano Santagostini va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Rodian Breşug.
  • 202 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al 81, Luka Massen hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Rodian Breşug. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

La Meca

Goles Goles

  • 140 Minuto 74 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Meca el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Abner Notario va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Pablo De la Zarza va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Rafael García va aprofitar un error defensiu al minut 86, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Meca.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 7, quan en Abner Notario va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Artzain Leabide va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Eduard Shebalkov, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Ignacy Bicki de Meca, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 60, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!