Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club a Libre (1371491) - Tanelorn (313495) » 721167050: T74/J12/IV

Liga 721167050 Información oficial sobre el partido 721167050 en Hattrick

06.01.2024 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 12 / IV.60 (3483)

Club a Libre Alineación oficial del equipo 'Club a Libre' en el partido 2 - 0 Tanelorn Alineación oficial del equipo 'Tanelorn' en el partido
Ginés Chaparro (14') 1 - 0
Ginés Chaparro (60') 2 - 0
Club a Libre Alineación oficial del equipo 'Club a Libre' en el partido 2 - 0 Tanelorn Alineación oficial del equipo 'Tanelorn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club a Libre Alineación oficial del equipo 'Club a Libre' en el partido 1 - 1 Tanelorn Alineación oficial del equipo 'Tanelorn' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,2 % 37,4 % 31,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club a Libre

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ginés Chaparro ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Libre es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Libre va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ginés Chaparro progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Piper Pacio, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El jugador local Enric Montoro per poc que no incrementa el marcador al minut 35. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Frank Boyle va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 239 Minuto 84 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Enric Montoro va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Jakub Brenner per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Pedro Goicolejea de Libre va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 88 quan Pedro Goicolejea de Libre gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tanelorn

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 63 (Ocasión tiro lejano): El Tanelorn se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 63, en Jymy Kukkula va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 287 Minuto 64 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Radu-Marian Botoran ja els havia advertit que el porter contrari, en Jannick Scheiber, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 237 Minuto 87 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Wim Schirra va fer al minut 87 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Jymy Kukkula, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jakub Brenner de Tanelorn la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.