Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PGB River (1593506) - C.F.Caldes (777190) » 721166685: T74/J5/IV

Liga 721166685 Información oficial sobre el partido 721166685 en Hattrick

18.11.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 5 / IV.54 (3477)

PGB River Alineación oficial del equipo 'PGB River' en el partido 1 - 1 C.F.Caldes Alineación oficial del equipo 'C.F.Caldes' en el partido
0 - 1 Oskar Sörensson (80')
Gonzalo Gaitán (82') 1 - 1
PGB River Alineación oficial del equipo 'PGB River' en el partido 1 - 1 C.F.Caldes Alineación oficial del equipo 'C.F.Caldes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PGB River Alineación oficial del equipo 'PGB River' en el partido 2 - 0 C.F.Caldes Alineación oficial del equipo 'C.F.Caldes' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PGB River

Goles Goles

  • 112 Minuto 82 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Gonzalo Gaitán va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 82.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 6 per blocar una centrada d'en Gonzalo Gaitán va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de River.
  • 285 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de River a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Gonzalo Gaitán va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): River per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 50, quan Jesús Castello va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): River va estar a punt de posar-se per davant al minut 61 però Pedro Pont Huerta va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 209 Minuto 81 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Jesús Castello va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Dušan Brezovšček. Tot i això, després de la setmana que havia passat, en què havia estat portada a la premsa esportiva, sent protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies; és normal que estigués molt desconcentrat i fallés el gol cantat.
  • 222 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Toni Iciar va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Carapío de River la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

C.F.Caldes

Goles Goles

  • 142 Minuto 80 (Gol de contra por la izquierda): En Oskar Sörensson va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...