Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlètic Paixalet (314734) - BATPORLAN TEAM (798999) » 721165380: T74/J1/IV

Liga 721165380 Información oficial sobre el partido 721165380 en Hattrick

21.10.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 1 / IV.31 (3454)

Atlètic Paixalet Alineación oficial del equipo 'Atlètic Paixalet' en el partido 2 - 1 BATPORLAN TEAM Alineación oficial del equipo 'BATPORLAN TEAM' en el partido
Armando Augusto da Cruz (36') 1 - 0
Aroldo Lucchese (62') 2 - 0
2 - 1 Sareouth Pang (81')
Atlètic Paixalet Alineación oficial del equipo 'Atlètic Paixalet' en el partido 2 - 1 BATPORLAN TEAM Alineación oficial del equipo 'BATPORLAN TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atlètic Paixalet Alineación oficial del equipo 'Atlètic Paixalet' en el partido 3 - 2 BATPORLAN TEAM Alineación oficial del equipo 'BATPORLAN TEAM' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,4 % 8,3 % 22,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Paixalet

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Armando Augusto da Cruz va donar a Paixalet un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): Amb 62 minuts jugats, en Aroldo Lucchese va augmentar l'avantatge de Paixalet a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Fabricio Moeche va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Paixalet se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Paixalet va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Horacio Roig en un 1 contra 1 amb el porter Faramarz Ganjapour, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 es va veure una gran oportunitat per a Paixalet per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Horacio Roig, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 230 Minuto 75 (Ocasión de falta): Horacio Roig va sorprendre Faramarz Ganjapour amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Jalal Esmaeilvand, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

BATPORLAN TEAM

Goles Goles

  • 152 Minuto 81 (Gol por la izquierda): En Sareouth Pang va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 53 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Abdelhakam Safri va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 215 Minuto 72 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Abdelhakam Safri va intentar anar-se'n per velocitat al minut 72 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 208 Minuto 82 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Alexey Anyutin de BATPORLAN va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Dan-George Ştefoi que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dan-George Ştefoi de BATPORLAN amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.