Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rivers Team (118934) - EneksTeam (994975) » 721164822: T74/J1/IV

Liga 721164822 Información oficial sobre el partido 721164822 en Hattrick

21.10.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 1 / IV.21 (3444)

Rivers Team Alineación oficial del equipo 'Rivers Team' en el partido 0 - 3 EneksTeam Alineación oficial del equipo 'EneksTeam' en el partido
0 - 1 Mikael Hörnkvist (59')
0 - 2 Ermanno Canali (71')
0 - 3 Ermanno Canali (74')
Rivers Team Alineación oficial del equipo 'Rivers Team' en el partido 0 - 3 EneksTeam Alineación oficial del equipo 'EneksTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rivers Team Alineación oficial del equipo 'Rivers Team' en el partido 2 - 0 EneksTeam Alineación oficial del equipo 'EneksTeam' en el partido
Tiene mala suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rivers Team

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Ramón Barro del Rivers ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Ramón Barro va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Rivers se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Rivers va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Baltz Kapagindegi en un 1 contra 1 amb el porter Marek Kiełbowski, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42 es va veure una gran oportunitat per a Rivers per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Baltz Kapagindegi, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, José Ángel Fernández Bautista va estar a punt d'avançar els locals al minut 58 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Baltz Kapagindegi de Rivers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): Al minut 43, Antonio Pallas de Rivers va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

EneksTeam

Goles Goles

  • 186 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de EneksTeam va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Mikael Hörnkvist.
  • 140 Minuto 71 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de EneksTeam el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Ermanno Canali va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!
  • 143 Minuto 74 (Gol de contra por la derecha): Ermanno Canali va marcar al minut 74 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de EneksTeam va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Manfred Mink, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de EneksTeam va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Mikael Hörnkvist, però el porter rival va fer una gran aturada.