Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pamboli (438818) - Spartak Ribadavia (1593656) » 721164779: T74/J5/IV

Liga 721164779 Información oficial sobre el partido 721164779 en Hattrick

18.11.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 5 / IV.20 (3443)

Pamboli Alineación oficial del equipo 'Pamboli' en el partido 0 - 8 Spartak Ribadavia Alineación oficial del equipo 'Spartak Ribadavia' en el partido
0 - 1 Firmo Guitián (8')
0 - 2 Guillermo Pirez (9')
0 - 3 Guillermo Pirez (33')
0 - 4 Jesús Roca (35')
0 - 5 Guillermo Pirez (61')
0 - 6 Abdelraffar Nassi (74')
0 - 7 Abdelraffar Nassi (79')
0 - 8 Jesús Roca (83')
Pamboli Alineación oficial del equipo 'Pamboli' en el partido 0 - 8 Spartak Ribadavia Alineación oficial del equipo 'Spartak Ribadavia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Pamboli Alineación oficial del equipo 'Pamboli' en el partido 0 - 5 Spartak Ribadavia Alineación oficial del equipo 'Spartak Ribadavia' en el partido
Tiene un resultado normal 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pamboli

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 30 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Julián Berga quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 285 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Spartak. La jugada d'estratègia del Pamboli per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en César Pardo Melón va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 215 Minuto 85 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Allan Azevedo Netto que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Spartak Ribadavia

Goles Goles

  • 115 Minuto 8 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Luchian Petean no va poder aturar Firmo Guitián de Spartak, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 8 el 0 - 1.
  • 183 Minuto 9 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 9, Spartak va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Guillermo Pirez.
  • 180 Minuto 33 (Gol de falta): Guillermo Pirez va incrementar l'avantatge a 0 - 3 per a Spartak gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 35 minuts, el tirador de faltes del Spartak va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jesús Roca, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 4 pujava al marcador.
  • 140 Minuto 61 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Spartak va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Guillermo Pirez aconseguint el 0 - 5.
  • 105 Minuto 74 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 74, Jaume Ramellat va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Abdelraffar Nassi, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 6.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Abdelraffar Nassi, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 7 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Jesús Roca va ser l'anotador del 0 - 8.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Guillermo Pirez al minut 54, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 28 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Nat English, el jugador de Spartak va ser expulsat al minut 28.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jaume Ramellat.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Achacy Nazaruk de Spartak va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.