Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Desviado (1415399) - Arantza C.F. (799869) » 721163788: T74/J9/IV

Liga 721163788 Información oficial sobre el partido 721163788 en Hattrick

16.12.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 9 / IV.2 (3425)

Atletico Desviado Alineación oficial del equipo 'Atletico Desviado' en el partido 1 - 1 Arantza C.F. Alineación oficial del equipo 'Arantza C.F.' en el partido
Ionuţ Pantuş (33') 1 - 0
1 - 1 Jaime Ferriz (63')
Atletico Desviado Alineación oficial del equipo 'Atletico Desviado' en el partido 1 - 1 Arantza C.F. Alineación oficial del equipo 'Arantza C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Desviado Alineación oficial del equipo 'Atletico Desviado' en el partido 2 - 0 Arantza C.F. Alineación oficial del equipo 'Arantza C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Desviado

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Atletico va ser Ionuţ Pantuş.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Atletico va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jan Škvařil va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Genshu Everard.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Eduardo Roque Sastre del Atletico ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): En Ionuţ Pantuş va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 236 Minuto 78 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Erik Tykosson va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 34 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Jan Škvařil s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Arantza C.F.

Goles Goles

  • 162 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Jaime Ferriz, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 63.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37 Henning Vockert va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Luigino Pizzuto va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 237 Minuto 58 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Henning Vockert estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Fabian Hoffarth, als 58 minuts, va fallar per ben poc.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): El Arantza va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 74, però en Fabian Hoffarth va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 273 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Henning Vockert va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alexandru Bernad, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.