Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Metalurjicas Priego (492240) - Pythagorean Wanderers (315093) » 721163119: T74/J11/III

Liga 721163119 Información oficial sobre el partido 721163119 en Hattrick

30.12.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 11 / III.6 (3413)

Metalurjicas Priego Alineación oficial del equipo 'Metalurjicas Priego' en el partido 0 - 7 Pythagorean Wanderers Alineación oficial del equipo 'Pythagorean Wanderers' en el partido
0 - 1 Òscar Puigdellívol (27')
0 - 2 Arsèni 'Rancinguista' Estellés (42')
0 - 3 Guillermo 'Golmo' Olmo (44')
0 - 4 Guillermo 'Golmo' Olmo (44')
0 - 5 Wolfang 'Amadeus' Bustos (58')
0 - 6 Paco Tomé (72')
0 - 7 Wolfang 'Amadeus' Bustos (75')
Metalurjicas Priego Alineación oficial del equipo 'Metalurjicas Priego' en el partido 0 - 7 Pythagorean Wanderers Alineación oficial del equipo 'Pythagorean Wanderers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Metalurjicas Priego Alineación oficial del equipo 'Metalurjicas Priego' en el partido 0 - 3 Pythagorean Wanderers Alineación oficial del equipo 'Pythagorean Wanderers' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Metalurjicas Priego

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): El MET va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 70, però en Francesco Wahl va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Pythagorean Wanderers

Goles Goles

  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Purple prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Òscar Puigdellívol.
  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Arsèni 'Rancinguista' Estellés, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 137 Minuto 44 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Wolfang 'Amadeus' Bustos va anar a parar al cap de Guillermo 'Golmo' Olmo que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Purple el 0 - 3.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Guillermo 'Golmo' Olmo, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 118 Minuto 58 (Gol evento especial córner peinado): Purple va aconseguir el 0 - 5 gràcies a una jugada assajada de córner en què Guillermo 'Golmo' Olmo, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Wolfang 'Amadeus' Bustos que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Paco Tomé va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 6 per als visitants.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 75, Purple va augmentar el seu avantatge a 0 - 7, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Wolfang 'Amadeus' Bustos.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Purple que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Salva Valcárcel, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 239 Minuto 24 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Arsèni 'Rancinguista' Estellés va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Sigurd Beck per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40 Felipe Paz va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Guillermo 'Golmo' Olmo, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62, el Purple va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Guillermo 'Golmo' Olmo s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Després de 69 minuts, Paco Tomé va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Felipe Paz va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Paco Tomé de Purple es va guanyar la targeta groga merescudament.