Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sydney_FC_ (48509) - Real madrid power (1418542) » 720296889: T74/R1

Copa 720296889 Información oficial sobre el partido 720296889 en Hattrick

18.10.2023 12:00:00
Copa: Temporada 74 / Ronda 1

Sydney_FC_ Alineación oficial del equipo 'Sydney_FC_' en el partido 7 - 6 Real madrid power Alineación oficial del equipo 'Real madrid power' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sydney_FC_ Alineación oficial del equipo 'Sydney_FC_' en el partido 0 - 2 Real madrid power Alineación oficial del equipo 'Real madrid power' en el partido
Tiene que echar la primitiva, sin duda… 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sydney_FC_

Goles Goles

  • 141 Minuto 54 (Gol de contra por el centro): El Sydney_FC_ era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Cuco Martinus va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Sydney_FC_ Francisco Cagide quasi marca al minut 40 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Fernando Bonamusa l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 286 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 42, un contraatac del Sydney_FC_ no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Roy Saa perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cuco Martinus de Sydney_FC_ la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Sydney_FC_, Régis Fauche, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Sydney_FC_ Frands Ejlersen no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Johan Björkén es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Omran Al-Jaidah anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a Sydney_FC_.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Sydney_FC_, Víctor Sancho, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Laureano Nave xutant per a Sydney_FC_ va fer anar la pilota just on la volia, però Johan Björkén, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Sydney_FC_ Valentín Lera no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Johan Björkén es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 5.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): En Fernando Bonamusa anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 6 per a Sydney_FC_.

Real madrid power

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): madrid agafava avantatge al minut 26 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar August Eldevig amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alejandro Luis Núñez de Lara que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Patrizio Pianu va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Régis Fauche, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): En Mihai-Andrei Grigore va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Patrizio Pianu de madrid, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 78, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 95 (Ocasión por el centro): August Eldevig va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 95, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Régis Fauche va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cosmin Mitrea de madrid va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Andicoberry de madrid va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Rainier van der Garde va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Pedro Andicoberry de madrid, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Régis Fauche en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de madrid Daniel Fuka va intentar enganyar Régis Fauche amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 3.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Johan Björkén va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de madrid, Mihai-Andrei Grigore, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de madrid Alejandro Luis Núñez de Lara no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Régis Fauche es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 6.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de madrid Klaus Stauffer va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.