Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kings landing (439198) - Ariquitaun F.C. (120083) » 719343649: T73/R9

Copa 719343649 Información oficial sobre el partido 719343649 en Hattrick

23.08.2023 12:00:00
Copa: Temporada 73 / Ronda 9

Kings landing Alineación oficial del equipo 'Kings landing' en el partido 5 - 6 Ariquitaun F.C. Alineación oficial del equipo 'Ariquitaun F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kings landing Alineación oficial del equipo 'Kings landing' en el partido 1 - 1 Ariquitaun F.C. Alineación oficial del equipo 'Ariquitaun F.C.' en el partido
Tiene mucha potra 1.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,4 % 4,4 % 19,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kings landing

Goles Goles

  • 112 Minuto 33 (Gol por la izquierda): landing equilibrava la balança al minut 33. En Alejandro Subiras, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 8 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Helvecio Jose Andrés Monsalvo va fer una magnífica centrada, però la rematada de Alejandro Subiras va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Helvecio Jose Andrés Monsalvo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de landing se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Magnus Dobschar de landing va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Viktor Kolenkov va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de landing Silvino Hau no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Rezo Janjalia es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de landing, Luís Nelson Martins, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Helvecio Jose Andrés Monsalvo va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de landing Alejandro Subiras va intentar enganyar Rezo Janjalia amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 5.

Ariquitaun F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del landing. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Mike Dixon la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Ariquitaun es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 24.

Ocasiones Ocasiones

  • 288 Minuto 71 (Ocasión evento especial): Al minut 71 un defensor va evitar que un jugador del Ariquitaun pogués marcar ja que tenia opció de xut malgrat la distància tan gran que hi havia fins a la porteria, ja que el va pressionar tant que aquest va acabar per desistir en l'intent de xutar.
  • 218 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Danilo Vigutti va entorpir al marcador d'en Aarne Kalev per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 288 Minuto 76 (Ocasión evento especial): La pressió dels defenses posava les coses difícils pels jugadors del Ariquitaun, que volien xutar de lluny a porteria, tal com els ho havia manat l'entrenador. Al minut 76 van trobar una escletxa per intentar-ho, però la pressió va fer que el xut fos molt precipitat i no anés ben dirigit.
  • 287 Minuto 111 (Ocasión tiro lejano): Al minut 111 un refús amb el peu d'en Silvino Hau va anar a parar als peus del Aarne Kalev que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Hermínio Velloso anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a Ariquitaun.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Danny McInerney de Ariquitaun, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Silvino Hau en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Ubirajara Capelo de Ariquitaun, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Silvino Hau en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Ariquitaun, Rezo Janjalia, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Amado Vieira de Ariquitaun, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Silvino Hau en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 6.