Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CMOS Q3 (125084) - A.A.Kamandulas (308950) » 719343634: T73/R9

Copa 719343634 Información oficial sobre el partido 719343634 en Hattrick

23.08.2023 12:00:00
Copa: Temporada 73 / Ronda 9

CMOS Q3 Alineación oficial del equipo 'CMOS Q3' en el partido 7 - 8 A.A.Kamandulas Alineación oficial del equipo 'A.A.Kamandulas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CMOS Q3 Alineación oficial del equipo 'CMOS Q3' en el partido 0 - 1 A.A.Kamandulas Alineación oficial del equipo 'A.A.Kamandulas' en el partido
Tiene que echar la primitiva, sin duda… 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CMOS Q3

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Els seguidors del CMOS contenien la respiració mentre en Pierpaolo De Fusco s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 123 Minuto 98 (Gol por la derecha): CMOS s'avançava al marcador al minut 98, després d'un rebot que va caçar en Pierpaolo De Fusco per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 2 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de CMOS va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Diego Gasol, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 207 Minuto 21 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Jacky Berquet de CMOS no va ser gol per ben poc.
  • 237 Minuto 50 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pierpaolo De Fusco estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Abdulah Čapljić, als 50 minuts, va fallar per ben poc.
  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): Teodoro Onagro quasi marca en una jugada assajada de córner que Taras Ozhiganov havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Kirill Studenikin anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a CMOS.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de CMOS Alexander Khismatulin va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Diego Gasol de CMOS, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Quentin Brelivet en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Jacky Berquet va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de CMOS Taras Ozhiganov no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Quentin Brelivet es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 5.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de CMOS Pierpaolo De Fusco no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Quentin Brelivet es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 6.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): Teodoro Onagro, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Quentin Brelivet va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de CMOS i 7 - 7 al marcador.

A.A.Kamandulas

Goles Goles

  • 187 Minuto 49 (Gol tiro lejano): En Mason Meaney conduïa pel cercle central i, veient a en Edward Swół desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 1.
  • 160 Minuto 111 (Gol de falta): L'entrenador de A.A.Kamandulas es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Miguel González Priorío era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 288 Minuto 31 (Ocasión evento especial): El A.A.Kamandulas volia trobar posicions de xut llunyà però la pressió de la defensa rival ho feia impossible. Un bon exemple va succeir al minut 31, quan un defensa va interceptar un xut llunyà amb la cuixa.
  • 288 Minuto 73 (Ocasión evento especial): La pressió de l'equip defensor impedia que el A.A.Kamandulas pogués provar de marcar gols des de la llarga distància.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 102 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Juan García Ferreros s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de A.A.Kamandulas, Miguel González Priorío, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de A.A.Kamandulas Rafael Marche va intentar enganyar Alexander Khismatulin amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de A.A.Kamandulas Quentin Brelivet no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Alexander Khismatulin es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de A.A.Kamandulas, Marcel Kostelac, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de A.A.Kamandulas, 洪 (Hong) 发平 (Faping), es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): Mihkel Eesmaa de A.A.Kamandulas, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Alexander Khismatulin en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 7.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Graeme Manku va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 7 - 8.