Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mivi Team (779562) - las caballas locas (1598928) » 719169991: T73/R7

Copa 719169991 Información oficial sobre el partido 719169991 en Hattrick

09.08.2023 12:00:00
Copa: Temporada 73 / Ronda 7

Mivi Team Alineación oficial del equipo 'Mivi Team' en el partido 0 - 2 las caballas locas Alineación oficial del equipo 'las caballas locas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mivi Team Alineación oficial del equipo 'Mivi Team' en el partido 2 - 0 las caballas locas Alineación oficial del equipo 'las caballas locas' en el partido
Tiene mala suerte 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mivi Team

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ariel Lisik! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 207 Minuto 18 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Anton Burghelea va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Albino Gambirasio va estar a punt de marcar al minut 32 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Mivi Arkadii Gryshko quasi va assolir l'empat al minut 68 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 216 Minuto 71 (Ocasión evento especial rápido + pase): Anton Burghelea va marxar per velocitat al minut 71 i va fer una passada de la mort a Arkadii Gryshko, però aquest va fallar.
  • 211 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Corentin Metz hauria d'haver estat gol al minut 74 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Ricardo Navas i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Mivi, però el xut de Leander Forsberg va sortir bastant desviat.

las caballas locas

Goles Goles

  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 29 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de caballas. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Omar Ali Mohamed xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77, Vincenzo Colzada va augmentar l'avantatge de caballas a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de caballas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Maksim Radović va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): El caballas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 33, però en Héctor Carreras va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Igor Sydor va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 59, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de caballas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Igor Sydor, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.