Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SD Juvenil de Ponteareas (775332) - Dinamo de Herrera (1433207) » 719079202: T73/R6

Copa 719079202 Información oficial sobre el partido 719079202 en Hattrick

02.08.2023 12:00:00
Copa: Temporada 73 / Ronda 6

F.C. Voluntad de Poder Alineación oficial del equipo 'F.C. Voluntad de Poder' en el partido 1 - 4 Dinamo de Herrera Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Herrera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Voluntad de Poder Alineación oficial del equipo 'F.C. Voluntad de Poder' en el partido 1 - 0 Dinamo de Herrera Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Herrera' en el partido
Tiene un resultado normal 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,0 % 0,5 % 9,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Voluntad de Poder

Goles Goles

  • 101 Minuto 70 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Sertório Inácio Silva, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 3 per a Voluntad.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Omer Alilović del Voluntad ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Petri Ahtila va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sertaç Orgül es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Dinamo de Herrera

Goles Goles

  • 170 Minuto 19 (Gol de falta): Herrera va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Paolo Pasquin.
  • 187 Minuto 32 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Herrera va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 32 va arribar el 0 - 2 quan en Jacob Karkov va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 187 Minuto 60 (Gol tiro lejano): Era obvi que el Herrera volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 60 van aconseguir marcar quan en Jacob Karkov va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 0 - 3.
  • 187 Minuto 72 (Gol tiro lejano): En Darío Carrillo conduïa pel cercle central i, veient a en Lutger Grottenthaler desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner peinado): Denis Shamkin hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Bernie Dransdorf havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 280 Minuto 76 (Ocasión de falta): Jerome Bichel va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Paolo Pasquin que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Denis Shamkin de Herrera va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.