Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BADALONA SUR (1591225) - FURFUS F.C (491951) » 718985861: T73/R5

Copa 718985861 Información oficial sobre el partido 718985861 en Hattrick

26.07.2023 12:00:00
Copa: Temporada 73 / Ronda 5

BADALONA SUR Alineación oficial del equipo 'BADALONA SUR' en el partido 5 - 2 FURFUS F.C Alineación oficial del equipo 'FURFUS F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
BADALONA SUR Alineación oficial del equipo 'BADALONA SUR' en el partido 2 - 3 FURFUS F.C Alineación oficial del equipo 'FURFUS F.C' en el partido
Tiene bastante suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,1 % 20,5 % 53,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BADALONA SUR

Goles Goles

  • 111 Minuto 28 (Gol por el centro): Jeffery Bulcaen s'emportà una gran ovació del públic local al minut 28, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): BADALONA va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 35 Pau Folguer va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En Pau Folguer va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de BADALONA va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Pedro del Páramo progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.
  • 134 Minuto 87 (Gol de penalti): Pedro del Páramo va augmentar la diferència de BADALONA a 5 - 2 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 40 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Teodor Polls va fer al minut 40 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Nabil Touma, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Al minut 65 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Pedro del Páramo de BADALONA va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Daniel Livingstone de BADALONA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FURFUS F.C

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): Amb 21 minuts jugats, Nour Al-Nahyan de FURFUS va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 152 Minuto 67 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 2 quan Nour Al-Nahyan va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 67 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 12 (Ocasión de falta): Albeiro Rizo va xutar magistralment una falta al minut 12 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): En Gionata Zubani va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 253 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 84 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Gionata Zubani amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Jesús Pérez Mínguez quasi redueix la diferència al marcador al minut 89, però una gran estirada d'en Jaime Herrera va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.