Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NoMesPlastic (1436877) - Aqua di Gio (309969) » 718985706: T73/R5

Copa 718985706 Información oficial sobre el partido 718985706 en Hattrick

26.07.2023 12:00:00
Copa: Temporada 73 / Ronda 5

NoMesPlastic Alineación oficial del equipo 'NoMesPlastic' en el partido 3 - 5 Aqua di Gio Alineación oficial del equipo 'Aqua di Gio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
NoMesPlastic Alineación oficial del equipo 'NoMesPlastic' en el partido 2 - 0 Aqua di Gio Alineación oficial del equipo 'Aqua di Gio' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NoMesPlastic

Goles Goles

  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 80, Geghaznik Mesrobyan va pentinar un córner cap al segon pal que Dirck Marenitz va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): NoMesPlastic va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Geghaznik Mesrobyan va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Imre Fogl.
  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): NoMesPlastic va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 14 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Sadaf Ubaydullaev ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24, Geghaznik Mesrobyan va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Vladimir Chelsău va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 215 Minuto 42 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Dirck Marenitz que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 212 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): El jugador de NoMesPlastic Vladimir Chelsău quasi va assolir l'empat al minut 47 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 223 Minuto 93 (Ocasión por la derecha): NoMesPlastic per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 93, quan Massoud Awny va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 108 (Ocasión por la izquierda): En Sadaf Ubaydullaev va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 36 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Samuele Bonci, el jugador de NoMesPlastic va ser expulsat al minut 36.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Geghaznik Mesrobyan de NoMesPlastic es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de NoMesPlastic Roberto Pacios va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Attila Safir de NoMesPlastic, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Imre Fogl en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Massoud Awny de NoMesPlastic va executar el tir amb una gran tècnica posant el 3 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Sadaf Ubaydullaev de NoMesPlastic anava molt fort i col·locat però Imre Fogl no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 4.

Aqua di Gio

Goles Goles

  • 142 Minuto 15 (Gol de contra por la izquierda): Itsusko Eguskitza va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Gio i marcant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 31 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jörg-Arne Dittgen, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Vedat Erdeşir va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Gio que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Gio van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Felice Circolo va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 94 (Ocasión de contra por la izquierda): Gio van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 94, però el xut de Alexander Dakov des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 109 (Ocasión de contra por la derecha): Gio van sortir al contraatac amb encert al minut 109, però Aníbal João Ribeiro Alves no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Imre Fogl anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 2 per a Gio.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Gio Jérémie Dagnicourt no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Dre Wilson es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Gio, Hektor Erne, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Jörg-Arne Dittgen va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 5.