Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DMM Team (315538) - AJC Asesor fiscal (119297) » 718985641: T73/R5

Copa 718985641 Información oficial sobre el partido 718985641 en Hattrick

26.07.2023 12:00:00
Copa: Temporada 73 / Ronda 5

DMM Team Alineación oficial del equipo 'DMM Team' en el partido 1 - 2 AJC Asesor fiscal Alineación oficial del equipo 'AJC Asesor fiscal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DMM Team Alineación oficial del equipo 'DMM Team' en el partido 2 - 0 AJC Asesor fiscal Alineación oficial del equipo 'AJC Asesor fiscal' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DMM Team

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Team s'avançava al marcador al minut 11, després d'un rebot que va caçar en Gerlof Gilling per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22, Javier Urquijo arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 224 Minuto 92 (Ocasión de penalti): Team va gaudir d'un penal a favor al minut 92, però el jugador Javier Urquijo va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Alejandro Santolo.
  • 218 Minuto 109 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Team Gerlof Gilling quasi marca al minut 109 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Béla Herceg l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Romain Moreau.

AJC Asesor fiscal

Goles Goles

  • 115 Minuto 16 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 16 minuts, Roman Klimentov va superar per velocitat Luis Zuazo Bernabeu per posar el 1 - 1 al marcador.
  • 173 Minuto 97 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Rafael Pueyo va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): Asesor van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 20, però Txomin Cabacuelas va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Asesor va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Marcos Calzador va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 93 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Asesor va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Roman Klimentov, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.