Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Agjuanes Team (119534) - Carlota's team (1458233) » 718985551: T73/R5

Copa 718985551 Información oficial sobre el partido 718985551 en Hattrick

26.07.2023 12:00:00
Copa: Temporada 73 / Ronda 5

Agjuanes Team Alineación oficial del equipo 'Agjuanes Team' en el partido 8 - 7 Carlota's team Alineación oficial del equipo 'Carlota's team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Agjuanes Team Alineación oficial del equipo 'Agjuanes Team' en el partido 0 - 1 Carlota's team Alineación oficial del equipo 'Carlota's team' en el partido
Tiene que echar la primitiva, sin duda… 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Agjuanes Team

Goles Goles

  • 140 Minuto 24 (Gol de contra de falta): El contraatac de Agjuanes va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Mondher Haha va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 0!
  • 111 Minuto 41 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Ayman Rehan va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Agjuanes empatava el partit, 2 a 2, al minut 41.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): Agjuanes van sortir al contraatac amb encert al minut 55, però Uroš Backić no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Uroš Backić va estar a punt d'avançar els locals al minut 62 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Agjuanes va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Siri Srinipa, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Sherwin Deane de Agjuanes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Agjuanes, Jovan Grbić, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Antonio Taylor va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 057 Minuto 125 (Penalti marcado (nervioso)): Wojciech Gbiorczyk de Agjuanes va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Francisco José Sisante s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 5 - 4.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Sherwin Deane anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 5 per a Agjuanes.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Uroš Backić de Agjuanes, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Francisco José Sisante en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 6.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Jorge Raúl Guirado va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 8 - 7.

Carlota's team

Goles Goles

  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): En Felipe Monzón Benito entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Carlotas, un peu providencial d'en Rupert Maly va situar el 1-1 al panell digital.
  • 107 Minuto 40 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Carlotas, gràcies a les conegudes canonades d'en Mario Di Condio, va situar el 1 - 2 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 105 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 105, Ernesto Ardizoglou de Carlotas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Marko Binički de Carlotas, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Wojciech Gbiorczyk en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Carlotas Eduard Novák no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Wojciech Gbiorczyk es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Rupert Maly anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a Carlotas.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Mario Di Condio de Carlotas, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Wojciech Gbiorczyk en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 6.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Bořek Husník de Carlotas, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Wojciech Gbiorczyk en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 7.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Felipe Monzón Benito de Carlotas va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 8 - 7.