Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Skilat C.F. (1431325) - La Botifarra (777291) » 718872549: T73/R4

Copa 718872549 Información oficial sobre el partido 718872549 en Hattrick

19.07.2023 12:00:00
Copa: Temporada 73 / Ronda 4

Skilat C.F. Alineación oficial del equipo 'Skilat C.F.' en el partido 5 - 4 La Botifarra Alineación oficial del equipo 'La Botifarra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Skilat C.F. Alineación oficial del equipo 'Skilat C.F.' en el partido 1 - 1 La Botifarra Alineación oficial del equipo 'La Botifarra' en el partido
Tiene mucha potra 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,3 % 5,5 % 74,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Skilat C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Botifarra. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jean-Charles Vigouroux la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Skl es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 38.
  • 114 Minuto 106 (Gol de penalti): Skl va empatar 2 - 2 gràcies a un penal molt ben xutat per Lars Helge Slåen, que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Vitorino Poeta va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Skl van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 35, però Simeon Antonov va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Jean-Charles Vigouroux del Skl ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): En Simeon Antonov va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): Skl van sortir al contraatac al minut 80, però Kjell Bilstad va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Adam Propadalo va estar a punt d'avançar els locals al minut 82 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 241 Minuto 112 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Skl, l'equip va recuperar la pilota al minut 112 i va contraatacar. En Kjell Bilstad va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Simeon Antonov de Skl amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Miguel Vega Bazán de Skl va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Hugo Montes Fuentes de Skl va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 3.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Kjell Bilstad va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Skl a la tanda de penals: 3 - 4!
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Skl, Jean-Charles Vigouroux, col·locà la pilota just a les mans d'en Eusebi Sastregener. El marcador: 3 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Skl Philip Kamyuka no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Eusebi Sastregener es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Skl, Adam Propadalo, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.

La Botifarra

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): Amb 13 minuts jugats, Josep Cartañà de Botifarra va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 171 Minuto 93 (Gol por el centro): En Josep Cartañà donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 93 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Josep Cartañà. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 218 Minuto 55 (Ocasión evento especial córner peinado): Salvador Rodella quasi marca en una jugada assajada de córner que Ramon Seguí havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 237 Minuto 61 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Salvador Rodella va fer una magnífica centrada, però la rematada de Pere Aleu va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ramon Seguí de Botifarra va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Salvador Rodella de Botifarra, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Miguel Vega Bazán en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Pau Guillemota va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 4.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Eusebi Sastregener de Botifarra anava molt fort i col·locat però Miguel Vega Bazán no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 4.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Botifarra Pere Aleu va intentar enganyar Miguel Vega Bazán amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 4.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Botifarra Ramon Seguí, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Miguel Vega Bazán. El marcador continuava 4 - 4.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Botifarra Dani Terricabras va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.