Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LupasHospi (794782) - Atlètic Club Shohoku (120079) » 718872447: T73/R4

Copa 718872447 Información oficial sobre el partido 718872447 en Hattrick

19.07.2023 12:00:00
Copa: Temporada 73 / Ronda 4

LupasHospi Alineación oficial del equipo 'LupasHospi' en el partido 7 - 3 Atlètic Club Shohoku Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club Shohoku' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LupasHospi Alineación oficial del equipo 'LupasHospi' en el partido 2 - 1 Atlètic Club Shohoku Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club Shohoku' en el partido
Tiene una suerte increíble 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,8 % 6,2 % 20,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LupasHospi

Goles Goles

  • 118 Minuto 7 (Gol evento especial córner peinado): En Óscar Olarte entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al LupasHospi, un peu providencial d'en Alejandro Elso va situar el 1-0 al panell digital.
  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Delfim Silva Amorim va donar a LupasHospi un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del LupasHospi van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Gabi Sorohan va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 2 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Atlètic. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Alejandro Elso la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del LupasHospi es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 2 arribava al minut 47.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 64 minuts, el tirador de faltes del LupasHospi va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Marc Simonet, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 5 - 3 pujava al marcador.
  • 141 Minuto 76 (Gol de contra por el centro): El LupasHospi era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Marc Simonet va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 6 - 3 pujava al marcador.
  • 190 Minuto 76 (Gol de falta): El Marc Simonet va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel LupasHospi. 7-3.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 22 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Crispin Buchen de LupasHospi va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Marc Simonet que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Marc Simonet de LupasHospi va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Atlètic Club Shohoku

Goles Goles

  • 161 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 en Nils Kahlhorst va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 162 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Gonzalo Sevilla va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 36.
  • 152 Minuto 58 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 4 - 3 quan Saldıray Acarkan va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 58 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): David Boyle va marcar al minut 20 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): En Dalimil Geiger va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 261 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Atlètic va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Ole Olstad es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 251 Minuto 67 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 67, quan un error defensiu va deixar Ajit Apte completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 253 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Attila Katona va fer una estirada espectacular al minut 75, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Ajit Apte.