Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UDR Pineda (1435926) - C.F.Caldes (777190) » 718872179: T73/R4

Copa 718872179 Información oficial sobre el partido 718872179 en Hattrick

19.07.2023 12:00:00
Copa: Temporada 73 / Ronda 4

UDR Pineda Alineación oficial del equipo 'UDR Pineda' en el partido 3 - 1 C.F.Caldes Alineación oficial del equipo 'C.F.Caldes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UDR Pineda Alineación oficial del equipo 'UDR Pineda' en el partido 1 - 1 C.F.Caldes Alineación oficial del equipo 'C.F.Caldes' en el partido
Tiene suerte 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,7 % 5,9 % 73,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UDR Pineda

Goles Goles

  • 141 Minuto 30 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Pineda van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Francisco Guzmán Rosales.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Pineda va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Raúl Silva Pacheco des de dins de l'àrea.
  • 142 Minuto 57 (Gol de contra por la izquierda): Alfredo Viegas va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 3 - 0 per a Pineda.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 22 (Ocasión de falta): En Raúl Silva Pacheco es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pineda va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Francisco Guzmán Rosales, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 289 Minuto 36 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Francisco Guzmán Rosales va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Henrihs Beikulis el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rafael Sánchez-Pertejo.

C.F.Caldes

Goles Goles

  • 152 Minuto 79 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 1 quan Alejandro Esteban Alcaraz va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 79 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del CFC que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Oskar Sörensson, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Dušan Brezovšček va marcar al minut 8 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de CFC, l'equip va recuperar la pilota al minut 23 i va contraatacar. En Henrihs Beikulis va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Oskar Sörensson, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 24 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 252 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del CFC va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Azali Aboubakari no va poder controlar.
  • 252 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Oskar Sörensson ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Henrihs Beikulis de CFC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.