Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ubeda alevin (440455) - Pablito Balompié España (1418099) » 718871763: T73/R4

Copa 718871763 Información oficial sobre el partido 718871763 en Hattrick

19.07.2023 12:00:00
Copa: Temporada 73 / Ronda 4

ubeda alevin Alineación oficial del equipo 'ubeda alevin' en el partido 6 - 4 Pablito Balompié España Alineación oficial del equipo 'Pablito Balompié España' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
ubeda alevin Alineación oficial del equipo 'ubeda alevin' en el partido 4 - 3 Pablito Balompié España Alineación oficial del equipo 'Pablito Balompié España' en el partido
Tiene suerte 3.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,5 % 22,1 % 26,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ubeda alevin

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Passats 3 minuts, Kai Adsersen, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. alevin es posava per davant!
  • 131 Minuto 6 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Mindia Chachanidze es va introduir dins la defensa central al minut 6, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 139 Minuto 26 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Daniel Eckenfeldt van servir per superar a l'últim defensor, en Liman bin Jais. Tot va acabar amb el 3 - 0 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de alevin cantant "Daniel Eckenfeldt selecció!"
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): En Daniel Eckenfeldt de alevin va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): alevin va augmentar la diferència quan Jérôme Battais no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 2.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Kai Adsersen va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 13, Ciro Duso de alevin va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Pablito Balompié España

Goles Goles

  • 151 Minuto 32 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 32, el jugador visitant Micael Carvalho va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 151 Minuto 68 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 68 del partit, anotant el 4 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Micael Carvalho.
  • 152 Minuto 72 (Gol por la izquierda): En Micael Carvalho va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 5 - 3.
  • 151 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82 els aficionats de Pablito van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Dino Caddi va anotar el 6 - 4 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 14 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Dino Caddi va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Liman bin Jais va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 251 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Dino Caddi va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Jaime Galdo no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 67 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 67, quan un error defensiu va deixar Zambin bin Kifli completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Bolívar Aguinaga de Pablito es va guanyar la targeta groga merescudament.