Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sonne FC (797952) - R.Ferrol (995586) » 718726085: T73/R3

Copa 718726085 Información oficial sobre el partido 718726085 en Hattrick

12.07.2023 12:00:00
Copa: Temporada 73 / Ronda 3

Real Escudo Manchego CF Alineación oficial del equipo 'Real Escudo Manchego CF' en el partido 4 - 3 R.Ferrol Alineación oficial del equipo 'R.Ferrol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Escudo Manchego CF Alineación oficial del equipo 'Real Escudo Manchego CF' en el partido 0 - 1 R.Ferrol Alineación oficial del equipo 'R.Ferrol' en el partido
Tiene mucha potra 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Escudo Manchego CF

Goles Goles

  • 142 Minuto 26 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 26 minuts quan Climent Llongueres va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 1 per a REM CF.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de REM CF van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Benedetto Suppini va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Juan López Rojas de REM CF va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Climent Llongueres.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Benedetto Suppini de REM CF anava molt fort i col·locat però Emiliano Najdon no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de REM CF Gilmar Noriega no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Emiliano Najdon es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Cristiano Fittante xutant per a REM CF va fer anar la pilota just on la volia, però Emiliano Najdon, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Juan López Rojas de REM CF va executar el tir amb una gran tècnica posant el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): César Villa Cano va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.

R.Ferrol

Goles Goles

  • 106 Minuto 20 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Francisco José Galán va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 20, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del R.Ferrol, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 93 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Norbert Repp al minut 93 semblava entrar, però César Villa Cano va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 205 Minuto 112 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Emiliano Najdon era fer passades de llarga distància. Al minut 112 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Gumersindo Novoa però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gabriel Palasí de R.Ferrol es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de R.Ferrol, Norbert Repp, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Emiliano Najdon de R.Ferrol, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival César Villa Cano en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de R.Ferrol David Palau va intentar enganyar César Villa Cano amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 3.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de R.Ferrol Gumersindo Novoa, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de César Villa Cano. El marcador continuava 3 - 3.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de R.Ferrol Vilnis Tračums va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.