Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TOLETUM TEAM CITY (1370503) - Cromagnones FC (124189) » 718726052: T73/R3

Copa 718726052 Información oficial sobre el partido 718726052 en Hattrick

12.07.2023 12:00:00
Copa: Temporada 73 / Ronda 3

TOLETUM TEAM CITY Alineación oficial del equipo 'TOLETUM TEAM CITY' en el partido 4 - 0 Cromagnones FC Alineación oficial del equipo 'Cromagnones FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
TOLETUM TEAM CITY Alineación oficial del equipo 'TOLETUM TEAM CITY' en el partido 8 - 0 Cromagnones FC Alineación oficial del equipo 'Cromagnones FC' en el partido
Es un cenizo 7.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TOLETUM TEAM CITY

Goles Goles

  • 122 Minuto 49 (Gol por la izquierda): TOLETUM prenia la batuta de l'encontre al minut 49, quan en Robert Malanda va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): Amb 53 minuts jugats, en Robert Malanda va augmentar l'avantatge de TOLETUM a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 138 Minuto 55 (Gol evento especial extremo + rematador): Dirk Dekkers estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Alfredo Moyano va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 0 al minut 55.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): TOLETUM va aconseguir el 4 - 0 quan Alfredo Moyano va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Edgard Bossuyt va estar a punt d'avançar els locals al minut 3 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Charlemagne Joseph! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 230 Minuto 59 (Ocasión de falta): Edgard Bossuyt va sorprendre Renátó Glós amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Edgard Bossuyt es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rinze Overtveld de TOLETUM es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.

Cromagnones FC

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 27 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Rafa Rovira de Cromagnones va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Villiam Bergmann que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Félix Franqueza de Cromagnones la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.