Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fc barcelona the club (1582898) - AL PUNT (1337212) » 718725696: T73/R3

Copa 718725696 Información oficial sobre el partido 718725696 en Hattrick

12.07.2023 12:00:00
Copa: Temporada 73 / Ronda 3

The Winchester City Alineación oficial del equipo 'The Winchester City' en el partido 5 - 0 AL PUNT Alineación oficial del equipo 'AL PUNT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Winchester City Alineación oficial del equipo 'The Winchester City' en el partido 3 - 0 AL PUNT Alineación oficial del equipo 'AL PUNT' en el partido
Tiene suerte 3.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Winchester City

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 2 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Win City. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Stan Afnan xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 131 Minuto 23 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Pietro Mellott va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): Win City va aconseguir el 3 - 0 quan Jaime Proaño va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 130 Minuto 36 (Gol de falta): Als 36 minuts, Jaime Proaño va ampliar l'avantatge de Win City amb un 4 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Win City va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Gonzalo Bañales progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 41 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Mecit Peyrev no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Max Roßdörfer estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47, Peter Had gairebé va marcar per a Win City des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 290 Minuto 47 (Ocasión de falta): En Jaime Proaño va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Valerii Potapenko al minut 50 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pietro Mellott va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 234 Minuto 53 (Ocasión de penalti): Al minut 53 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Jaime Proaño, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.

AL PUNT