Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Betisgüeno (1455494) - Superekip (797630) » 718725671: T73/R3

Copa 718725671 Información oficial sobre el partido 718725671 en Hattrick

12.07.2023 12:00:00
Copa: Temporada 73 / Ronda 3

Betisgüeno Alineación oficial del equipo 'Betisgüeno' en el partido 2 - 3 Superekip Alineación oficial del equipo 'Superekip' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Betisgüeno Alineación oficial del equipo 'Betisgüeno' en el partido 2 - 0 Superekip Alineación oficial del equipo 'Superekip' en el partido
Tiene un resultado normal 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,4 % 0,2 % 5,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Betisgüeno

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Carl Ingström ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Betisgüeno es posava per davant 1 a 0.
  • 113 Minuto 75 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Betisgüeno una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Joe Harris, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Umberto Crasto del Betisgüeno ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 109 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miquel Amorós de Betisgüeno va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Superekip

Goles Goles

  • 186 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Superekip. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Filippo Capozzolo va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 173 Minuto 58 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Filippo Capozzolo va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 186 Minuto 102 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Superekip va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Henadii Krutin, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Superekip, l'equip va recuperar la pilota al minut 42 i va contraatacar. En Henadii Krutin va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Henadii Krutin va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Siegmar Wagenhofer, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): En Henadii Krutin va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Yoan Ladet de Superekip amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sopheap Mon de Superekip la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.