Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PICASSENT C. F. (990113) - Atletico Sipico (1599022) » 718725563: T73/R3

Copa 718725563 Información oficial sobre el partido 718725563 en Hattrick

12.07.2023 12:00:00
Copa: Temporada 73 / Ronda 3

PICASSENT C. F. Alineación oficial del equipo 'PICASSENT C. F. ' en el partido 3 - 1 Atletico Sipico Alineación oficial del equipo 'Atletico Sipico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PICASSENT C. F. Alineación oficial del equipo 'PICASSENT C. F. ' en el partido 2 - 1 Atletico Sipico Alineación oficial del equipo 'Atletico Sipico' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,7 % 0,2 % 6,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PICASSENT C. F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): PCST, atacant per l'esquerra al minut 24, va aprofitar el magnífic llançament de Pedro Solana per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): PCST prenia la batuta de l'encontre al minut 42, quan en Osaba Bertebide va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): PCST va augmentar la diferència quan Vlatko Smerdel no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Felipe Labbé de PCST va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Vlatko Smerdel va estar a punt d'acabar en gol al minut 36, però el porter visitant Ismet Sitanggang va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 218 Minuto 63 (Ocasión evento especial córner peinado): Felipe Labbé hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Achim Satzvey havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 20, Osaba Bertebide de PCST va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Atletico Sipico

Goles Goles

  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 35 minuts Francisco Medina va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Atletico va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Galván Feixó va desviar el xut final de Ortzadar Goikouria després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 260 Minuto 69 (Ocasión de falta): En Joonas Rantakallio, al minut 69 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.