Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Carnisseria (1458511) - Griffin Hearts (308458) » 718725506: T73/R3

Copa 718725506 Información oficial sobre el partido 718725506 en Hattrick

12.07.2023 12:00:00
Copa: Temporada 73 / Ronda 3

Carnisseria Alineación oficial del equipo 'Carnisseria' en el partido 4 - 1 Griffin Hearts Alineación oficial del equipo 'Griffin Hearts' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Carnisseria Alineación oficial del equipo 'Carnisseria' en el partido 2 - 1 Griffin Hearts Alineación oficial del equipo 'Griffin Hearts' en el partido
Tiene suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,2 % 17,3 % 25,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carnisseria

Goles Goles

  • 124 Minuto 17 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 17 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Gilberto Loio llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 108 Minuto 48 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Gilberto Loio és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Samari Zouhongbe perquè aconseguís el 2 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): Carnisseria va aconseguir el 3 - 1 quan Mouaâdh Abbes va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Carnisseria a 4 - 1. Mouaâdh Abbes va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6 es va veure una gran oportunitat per a Carnisseria per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Belatz Etxaberriko, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Enrique Guadalix. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 243 Minuto 91 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Carnisseria sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Röbi Gasche, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 91 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Belatz Etxaberriko de Carnisseria va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Griffin Hearts

Goles Goles

  • 162 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Ricardo Jimeno, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 34.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): Andutz Berastegi va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Griffin que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 218 Minuto 49 (Ocasión evento especial córner peinado): Ximo Muixí hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Fernando Musa havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fabio Pascual de Griffin va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.