Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VdM CF (1591223) - NoDauT (314659) » 718725446: T73/R3

Copa 718725446 Información oficial sobre el partido 718725446 en Hattrick

12.07.2023 12:00:00
Copa: Temporada 73 / Ronda 3

VdM CF Alineación oficial del equipo 'VdM CF' en el partido 2 - 3 NoDauT Alineación oficial del equipo 'NoDauT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
VdM CF Alineación oficial del equipo 'VdM CF' en el partido 2 - 1 NoDauT Alineación oficial del equipo 'NoDauT' en el partido
Tiene un resultado normal 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,2 % 0,9 % 11,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VdM CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14 els aficionats van embogir quan en Ferran Arnau va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de VdM.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Abdelghafour Bousaboun! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ibio Ezcay va estar a punt d'avançar els locals al minut 10 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del NoDauT. La jugada d'estratègia del VdM per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Antonio Bedia va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Placido Solari de VdM la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de VdM Abdelghafour Bousaboun va intentar enganyar Azibar Gorika amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de VdM, Rafael Bikchentaev, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de VdM Ferran Arnau va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Jesús Grima, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Azibar Gorika va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de VdM i 2 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Ibio Ezcay de VdM anava molt fort i col·locat però Azibar Gorika no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 3.

NoDauT

Goles Goles

  • 106 Minuto 71 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El NoDauT sempre confia amb les genialitats d'en Fawzi Ghannouchi; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 62 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Josué Fanlo es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): El NoDauT va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 74, però en Josué Fanlo va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 272 Minuto 96 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del NoDauT que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Adolf Casellas, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luigi Ricci de NoDauT va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Luigi Ricci de NoDauT per doble groga al minut 70.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Eulalio Pueyo anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 2 per a NoDauT.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Fawzi Ghannouchi de NoDauT, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Giovanbattista Bidini en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Ferrán Cernesio de NoDauT anava molt fort i col·locat però Giovanbattista Bidini no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 3.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Josué Fanlo xutant per a NoDauT va fer anar la pilota just on la volia, però Giovanbattista Bidini, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.