Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Futsal Club Cardiff (1462037) - Racing Koy (775221) » 718725163: T73/R3

Copa 718725163 Información oficial sobre el partido 718725163 en Hattrick

12.07.2023 12:00:00
Copa: Temporada 73 / Ronda 3

Futsal Club Cardiff Alineación oficial del equipo 'Futsal Club Cardiff' en el partido 5 - 3 Racing Koy Alineación oficial del equipo 'Racing Koy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Futsal Club Cardiff Alineación oficial del equipo 'Futsal Club Cardiff' en el partido 4 - 1 Racing Koy Alineación oficial del equipo 'Racing Koy' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,5 % 0,4 % 8,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Futsal Club Cardiff

Goles Goles

  • 100 Minuto 29 (Gol de falta): Al minut 29, una decisió arbitral molt protestada pels visitants, va permetre a en Niko Piesala anotar un tir lliure directe i escurçar així les diferències: 1 - 2.
  • 102 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Walter Knirsch de Cardiff va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 3.
  • 111 Minuto 59 (Gol por el centro): Santiago Carlos Checchia s'emportà una gran ovació del públic local al minut 59, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.
  • 122 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Cardiff prenia la batuta de l'encontre al minut 60, quan en Thore Ahlers va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 4 - 3 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): Cardiff va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Santiago Carlos Checchia va poder fer el 5 - 3 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27, Niko Piesala va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 212 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56, Kamal Ramy Al-Khatry va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Thore Ahlers de Cardiff va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Racing Koy

Goles Goles

  • 118 Minuto 8 (Gol evento especial córner peinado): En Felipe Olaeta entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al R K, un peu providencial d'en Hugo Sabelle va situar el 0-1 al panell digital.
  • 181 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21, Paulo Sangiao va augmentar l'avantatge de R K a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 31 (Gol por la derecha): Al minut 31, un xut de Carletto Cerullo des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Carletto Cerullo va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 10, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 237 Minuto 19 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Vehbi Hical va fer una magnífica centrada, però la rematada de Bohuslav Houra va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 282 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Sergio Piña, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 53 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. R K va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Felipe Olaeta de R K amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 28 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28 de partit, Felipe Olaeta de R K va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.