Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

rojasangre (490427) - Real Club Atletico de Futbol (1434408) » 718724706: T73/R3

Copa 718724706 Información oficial sobre el partido 718724706 en Hattrick

12.07.2023 12:00:00
Copa: Temporada 73 / Ronda 3

rojasangre Alineación oficial del equipo 'rojasangre' en el partido 5 - 6 Real Club Atletico de Futbol Alineación oficial del equipo 'Real Club Atletico de Futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
rojasangre Alineación oficial del equipo 'rojasangre' en el partido 3 - 0 Real Club Atletico de Futbol Alineación oficial del equipo 'Real Club Atletico de Futbol' en el partido
Tiene suerte 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rojasangre

Goles Goles

  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): Corria el minut 17 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Djalma Niehues, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Xamín Galilea, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El jugador local Victor Alfonso per poc que no incrementa el marcador al minut 34. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Francesco Folliero va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Francesco Folliero al minut 79 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Frederic Haverschmidt va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 222 Minuto 105 (Ocasión por la izquierda): rojasangre va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Batachikhan Altan va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Francesco Folliero.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Ismail Parth de rojasangre va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 121 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de rojasangre Xamín Galilea va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Francesco Folliero va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 2 - 1
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de rojasangre Djalma Niehues, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Francesco Folliero. El marcador continuava 2 - 1.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Ismail Parth va xutar fora per a rojasangre, el marcador es va quedar igual: 2 - 1, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Dino Gaccio anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 1 per a rojasangre.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Fortunat Ziegler xutant per a rojasangre va fer anar la pilota just on la volia, però Francesco Folliero, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): Batachikhan Altan, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Francesco Folliero va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de rojasangre i 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): Ralph Löwenstein va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): Fernando Daniel Granzella de rojasangre, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Francesco Folliero en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 059 Minuto 137 (Penalti fallado (fuera o parada)): Frederic Haverschmidt, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Francesco Folliero va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de rojasangre i 5 - 5 al marcador.

Real Club Atletico de Futbol

Goles Goles

  • 160 Minuto 81 (Gol de falta): L'entrenador de Atletico es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Ugo Beretta era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 22, en un 1 contra 1 amb el porter, però Fernando Daniel Granzella va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Ugo Beretta des de l'esquerra.
  • 215 Minuto 54 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Ernesto Iturrialde quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 215 Minuto 58 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Ernesto Iturrialde va superar els defenses rivals per velocitat al minut 58 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Benjamin Cascun, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 83 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 274 Minuto 102 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 102, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Atletico Francesco Folliero va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Atletico Rami Murjan va intentar enganyar Fernando Daniel Granzella amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 1.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Thomas Mainard de Atletico anava molt fort i col·locat però Fernando Daniel Granzella no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 1.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Atletico Abdelkhaliq Bakkal no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Fernando Daniel Granzella es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 055 Minuto 130 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Abderrachid Zaki va clavar el 3 - 3 per a Atletico amb una precisió mil·limètrica.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Atletico Benjamin Cascun va intentar enganyar Fernando Daniel Granzella amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): El jugador de Atletico, Khana Silva, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 136 (Penalti marcado): José Gurria va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 5.
  • 055 Minuto 138 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Sergio Barbiroli de Atletico va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 5 - 6.