Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Spartak Talamanca (314305) - Republica Catalana (1458851) » 718724611: T73/R3

Copa 718724611 Información oficial sobre el partido 718724611 en Hattrick

12.07.2023 12:00:00
Copa: Temporada 73 / Ronda 3

Spartak Talamanca Alineación oficial del equipo 'Spartak Talamanca' en el partido 3 - 0 Republica Catalana Alineación oficial del equipo 'Republica Catalana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Spartak Talamanca Alineación oficial del equipo 'Spartak Talamanca' en el partido 4 - 0 Republica Catalana Alineación oficial del equipo 'Republica Catalana' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spartak Talamanca

Goles Goles

  • 124 Minuto 9 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 9 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Gian Paolo Marcuzzi. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 133 Minuto 14 (Gol por la derecha): Talamanca va aconseguir el 2 - 0 quan Hilco van Bockel va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 130 Minuto 17 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Gian Paolo Marcuzzi va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 17 el resultat passava a ser de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 64 quan Ander Garzón de Talamanca gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Passaven 77 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ander Garzón va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hilco van Bockel.

Republica Catalana

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Al minut 11 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan John Kendall va fer una jugada per la banda esquerra, però Miro Teles va aturar el seu xut.
  • 235 Minuto 57 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En John Kendall, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 253 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 61 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Gwenaël Duhayon amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.