Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fagocitadores f.c. (1337181) - Oscurillos (1370425) » 718724322: T73/R3

Copa 718724322 Información oficial sobre el partido 718724322 en Hattrick

12.07.2023 12:00:00
Copa: Temporada 73 / Ronda 3

Fagocitadores f.c. Alineación oficial del equipo 'Fagocitadores f.c.' en el partido 5 - 3 Oscurillos Alineación oficial del equipo 'Oscurillos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fagocitadores f.c. Alineación oficial del equipo 'Fagocitadores f.c.' en el partido 2 - 0 Oscurillos Alineación oficial del equipo 'Oscurillos' en el partido
Tiene bastante suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fagocitadores f.c.

Goles Goles

  • 103 Minuto 42 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Abel París va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.
  • 103 Minuto 69 (Gol por la derecha): Fagocitos no perdien la fe, i al minut 69 del partit, Pere Gené va marcar el 2 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 113 Minuto 72 (Gol por la derecha): Al minut 72, Fagocitos aconseguia empatar el partit a 3 - 3 quan Fred Jaiyesimi va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 123 Minuto 84 (Gol por la derecha): Fagocitos s'avançava al marcador al minut 84, després d'un rebot que va caçar en Pere Gené per la banda dreta de l'atac local. El 4 - 3 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 118 Minuto 85 (Gol evento especial córner peinado): Fagocitos va aconseguir el 5 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Pere Gené, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Luis Portela que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 33 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Diego Urquizu es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 201 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40, Pablo Cascos va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 213 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Luis Portela de Fagocitos va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 48, però no va estar gaire encertat.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Pablo Cascos va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gerard Escorcell de Fagocitos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Abel París.

Oscurillos

Goles Goles

  • 142 Minuto 27 (Gol de contra por la izquierda): Gede Pasek Gultom va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Oscurillos i marcant el 0 - 1.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Carlos Tejada Jávea va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 142 Minuto 49 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Federico Pérez de Oscurillos va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Oscurillos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Mike Schüssel va sortir per sobre el travesser.