Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real ZagoraZa (493100) - Atlético Montañés (1336809) » 718547058: T73/R2

Copa 718547058 Información oficial sobre el partido 718547058 en Hattrick

05.07.2023 12:00:00
Copa: Temporada 73 / Ronda 2

Real ZagoraZa Alineación oficial del equipo 'Real ZagoraZa' en el partido 2 - 3 Atlético Montañés Alineación oficial del equipo 'Atlético Montañés' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real ZagoraZa Alineación oficial del equipo 'Real ZagoraZa' en el partido 2 - 1 Atlético Montañés Alineación oficial del equipo 'Atlético Montañés' en el partido
Tiene un resultado normal 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,6 % 0,6 % 9,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real ZagoraZa

Goles Goles

  • 112 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del ZagoraZa s'esgargamellaven dempeus per esperonar Álvaro González Tanago que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 42 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 120 Minuto 44 (Gol de falta): Una falta al minut 44 va provocar un lliure directe. Joseph MacAfee el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 2 - 1, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): ZagoraZa va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 26 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Álvaro González Tanago ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 220 Minuto 43 (Ocasión de falta): Al minut 43, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): ZagoraZa va estar a punt de posar-se per davant al minut 79 però Rafael Díaz va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Carles Peya va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gwidon Szczyglak de ZagoraZa es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.

Atlético Montañés

Goles Goles

  • 115 Minuto 38 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Gwidon Szczyglak no va poder aturar Vital Costa de Atlético, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 38 el 0 - 1.
  • 107 Minuto 62 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Vital Costa! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 2 - 2.
  • 172 Minuto 94 (Gol por la izquierda): Atlético va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 94. Laurent Clephas va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): Atlético van sortir al contraatac amb encert al minut 27, però Jorge Martínez Berro no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 237 Minuto 41 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jorge Martínez Berro estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Ryszard Karkowski, als 41 minuts, va fallar per ben poc.
  • 243 Minuto 108 (Ocasión de contra por la derecha): Vital Costa va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Atlético que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.