Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pipotitos (1415264) - bebarca (1600520) » 718546778: T73/R2

Copa 718546778 Información oficial sobre el partido 718546778 en Hattrick

05.07.2023 12:00:00
Copa: Temporada 73 / Ronda 2

pipotitos Alineación oficial del equipo 'pipotitos' en el partido 5 - 2 FC Guorriers Alineación oficial del equipo 'FC Guorriers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
pipotitos Alineación oficial del equipo 'pipotitos' en el partido 4 - 1 FC Guorriers Alineación oficial del equipo 'FC Guorriers' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,8 % 1,0 % 12,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pipotitos

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Hoffmann Koppelow de pipotitos aconseguir un gol al minut 4 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 142 Minuto 21 (Gol de contra por la izquierda): Michiel Koetsier va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de pipotitos i marcant el 2 - 0.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de pipotitos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Eusebio Garay va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ludvig Skeldal va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.
  • 108 Minuto 71 (Gol evento especial imprevisible (general)): Michiel Koetsier de pipotitos va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Jordi Maigí que va completar la jugada que feia pujar el 5 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 5 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): 郭 (Guo) 子维 (Ziwei) va enviar un xut des de 40 metres al minut 5, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jordi Maigí de pipotitos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

FC Guorriers

Goles Goles

  • 107 Minuto 25 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Tomi Loven! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 3 - 1.
  • 151 Minuto 31 (Gol por el centro): Un mica després, Tomi Loven de Guorriers va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Es duien 2 minuts de partit jugats quan Pawqara Riquelme va estar a punt de posar per davant a Guorriers amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Kamlesh Roy va impedir un gol cantat.
  • 261 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Kenn Hundebøll va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 263 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Friso Meulenberg quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.