Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Segundo Palo C. F. (991551) - Mirasierra f.c (776793) » 718546419: T73/R2

Copa 718546419 Información oficial sobre el partido 718546419 en Hattrick

05.07.2023 12:00:00
Copa: Temporada 73 / Ronda 2

Segundo Palo C. F. Alineación oficial del equipo 'Segundo Palo C. F.' en el partido 8 - 2 Complutum Alcalá Alineación oficial del equipo 'Complutum Alcalá' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Segundo Palo C. F. Alineación oficial del equipo 'Segundo Palo C. F.' en el partido 8 - 0 Complutum Alcalá Alineación oficial del equipo 'Complutum Alcalá' en el partido
Tiene un resultado normal 7.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Segundo Palo C. F.

Goles Goles

  • 113 Minuto 39 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Lionel Baguet de Segundo va aconseguir igualar el partit al minut 39, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Eusebio Santamariña ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Segundo es posava per davant 2 a 1.
  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): En Lionel Baguet entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Segundo, un peu providencial d'en Eusebio Santamariña va situar el 3-1 al panell digital.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Segundo va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Lionel Baguet va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 134 Minuto 43 (Gol de penalti): Als 43 minuts de joc, els nois de Segundo van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Enzo Fasani augmentant l'avantatge per als locals: 5 - 1.
  • 133 Minuto 52 (Gol por la derecha): Enzo Fasani va incrementar l'avantatge de Segundo amb el 6 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): En Valter Cvitanič de Segundo va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 7 - 2.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Segundo va aconseguir el 8 - 2 quan Rino Biancon va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): En Michele Locati, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Complutum Alcalá

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): Al minut 25 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Ignacio Infante que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 154 Minuto 72 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 6 - 2 va ser Abdelbadi Belhaj. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 18 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Marcos González Valle estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Simone Piergallini, als 18 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 57, Ignacio Infante de Complutum va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Diego Balbás Fernández de Complutum la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.