Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Leftovers (1460348) - Atlético Galponcito F.C. (440894) » 718546234: T73/R2

Copa 718546234 Información oficial sobre el partido 718546234 en Hattrick

05.07.2023 12:00:00
Copa: Temporada 73 / Ronda 2

The Leftovers Alineación oficial del equipo 'The Leftovers' en el partido 4 - 0 Atlético Galponcito F.C. Alineación oficial del equipo 'Atlético Galponcito F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Leftovers Alineación oficial del equipo 'The Leftovers' en el partido 2 - 0 Atlético Galponcito F.C. Alineación oficial del equipo 'Atlético Galponcito F.C.' en el partido
Tiene suerte 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Leftovers

Goles Goles

  • 124 Minuto 17 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 17 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Brendon Arnold. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 130 Minuto 34 (Gol de falta): Als 34 minuts, Brendon Arnold va ampliar l'avantatge de Leftovers amb un 2 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 139 Minuto 59 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Benjámin Sikesdi va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Maas Kunst per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 3 - 0
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 89 minuts, el tirador de faltes del Leftovers va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Vyacheslav Kapytin, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Brendon Arnold una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 23, però una magnífica aturada de Florin Coadă va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del AGFC. La jugada d'estratègia del Leftovers per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Herluf Jákupson va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 230 Minuto 58 (Ocasión de falta): Brendon Arnold va sorprendre Florin Coadă amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Atlético Galponcito F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de AGFC va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Pellegrino Sardone, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 208 Minuto 89 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Vicent Lluís Baradad va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Rubén Fontcuberta aquest no va estar a l'altura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rubén Fontcuberta.