Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

esteagua de bucaro (1455277) - Holafaigtelecos (1588134) » 718546070: T73/R2

Copa 718546070 Información oficial sobre el partido 718546070 en Hattrick

05.07.2023 12:00:00
Copa: Temporada 73 / Ronda 2

esteagua de bucaro Alineación oficial del equipo 'esteagua de bucaro' en el partido 0 - 2 Holafaigtelecos Alineación oficial del equipo 'Holafaigtelecos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
esteagua de bucaro Alineación oficial del equipo 'esteagua de bucaro' en el partido 2 - 2 Holafaigtelecos Alineación oficial del equipo 'Holafaigtelecos' en el partido
Tiene mala suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,8 % 35,6 % 35,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

esteagua de bucaro

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip esteagua Alejandro Vicente Alfambra quasi marca al minut 18 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Olli Nakari l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Hartz Idillin va estar a punt d'acabar en gol al minut 25, però el porter visitant Arijan Scharbl va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Romeo Estébanez Zarzalejos va estar a punt d'avançar els locals al minut 28 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jaime Pallares! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 203 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Arijan Scharbl i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a esteagua, però el xut de Jaime Pallares va sortir bastant desviat.

Holafaigtelecos

Goles Goles

  • 173 Minuto 49 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Xavier Mas va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Ignacio Doña va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Holafaigtelecos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 24, quan Jesús Poves va quedar-se sol davant el porter Chinés Roelas, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ricardo Ureba de Holafaigtelecos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 309 Minuto 40 (Evento clima: SE: Support player boost failed): Malgrat les nobles intencions d'en Ricardo Ureba, les seves accions no tenien cap impacte positiu en els companys.