Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

White Park F. C. (315504) - Patron del Mal (1578485) » 718545908: T73/R2

Copa 718545908 Información oficial sobre el partido 718545908 en Hattrick

05.07.2023 12:00:00
Copa: Temporada 73 / Ronda 2

White Park F. C. Alineación oficial del equipo 'White Park F. C. ' en el partido 0 - 1 Patron del Mal Alineación oficial del equipo 'Patron del Mal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
White Park F. C. Alineación oficial del equipo 'White Park F. C. ' en el partido 2 - 1 Patron del Mal Alineación oficial del equipo 'Patron del Mal' en el partido
Tiene mala suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,9 % 0,8 % 11,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

White Park F. C.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): El jugador de White Conrad Prüssing quasi va assolir l'empat al minut 42 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Taurino Seras Malo va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Luis Fontanellas hauria d'haver estat gol al minut 44 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 210 Minuto 73 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Akpa Konté quasi empata el partit al minut 73, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.

Patron del Mal

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Patron va ser finalitzada des de l'esquerra per Siep Kloppenburg al minut 2. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Siep Kloppenburg. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Antonio Semprún, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Antonio Semprún va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Arnatz Tellaetxea al minut 65, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.