Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LegalHunter FC (1368927) - CF Piedraphone (1458299) » 718545680: T73/R2

Copa 718545680 Información oficial sobre el partido 718545680 en Hattrick

05.07.2023 12:00:00
Copa: Temporada 73 / Ronda 2

LegalHunter FC Alineación oficial del equipo 'LegalHunter FC' en el partido 0 - 1 CF Piedraphone Alineación oficial del equipo 'CF Piedraphone' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LegalHunter FC Alineación oficial del equipo 'LegalHunter FC' en el partido 0 - 4 CF Piedraphone Alineación oficial del equipo 'CF Piedraphone' en el partido
Tiene un resultado normal 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LegalHunter FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): LegalHunter van sortir al contraatac amb encert al minut 21, però Housig Isahakyan no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): LegalHunter van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 73, però el xut de Stefan Cronkvist des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Reiner Heiß de LegalHunter va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

CF Piedraphone

Goles Goles

  • 118 Minuto 109 (Gol evento especial córner peinado): Piedraphone va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Pepe Ciaurriz, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Jesús Neira que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): En Jean Dürr va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Maik Bareis va marcar al minut 20 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Piedraphone va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Gonzalo Akorda va desviar el xut final de Ferdynand Majkusiak després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alessandro Gigio ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 98 (Ocasión por la izquierda): Al minut 98, un refús desafortunat de Gonzalo Akorda, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Cătălin Oprişescu no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, János Diós de Piedraphone es va guanyar la targeta groga merescudament.