Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GARRIDO sport (1368761) - F.C. Ave Fénix (774361) » 718545497: T73/R2

Copa 718545497 Información oficial sobre el partido 718545497 en Hattrick

05.07.2023 12:00:00
Copa: Temporada 73 / Ronda 2

GARRIDO sport Alineación oficial del equipo 'GARRIDO sport' en el partido 4 - 1 El tomate mecánico Alineación oficial del equipo 'El tomate mecánico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
GARRIDO sport Alineación oficial del equipo 'GARRIDO sport' en el partido 2 - 1 El tomate mecánico Alineación oficial del equipo 'El tomate mecánico' en el partido
Tiene suerte 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,0 % 0,3 % 6,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GARRIDO sport

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): GARRIDO va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 10 Manuel Malo González va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ferenc Bogdán va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 23 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ferenc Bogdán es va introduir dins la defensa central al minut 23, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 125 Minuto 47 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Raül Gassió va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 3 - 1.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de GARRIDO pel centre va donar un gran resultat: el gol de Joni Greijus va posar el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): El GARRIDO ho intentava per la dreta per mitjà de Raül Gassió, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 207 Minuto 73 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Thomas Sanchez va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Passaven 90 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Hamid Borazjani va rematar alt.
  • 233 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): El jugador local Raül Gassió per poc que no incrementa el marcador al minut 91. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Mickaël Latchimy va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Thomas Sanchez.
  • 513 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Thomas Sanchez de GARRIDO va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 91, Tobias Ecklius de GARRIDO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

El tomate mecánico

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 75 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Eugenio Cariello amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Karl Maria Spechtrich de mecánico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.